Wrap, hø & halm

Hos Egeholm producerer vi wrap, hø og halm i absolut højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring på området og efterstræber altid et højt fagligt niveau. Du kan altså være sikker på kun at få det bedste af det bedste, når du handler hos os.

Uanset størrelsen på din besætning kan vi levere grovfoder af højeste kvalitet – året rundt. Læs mere om wrap, hø og halm her på siden, eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder eller indhente et uforpligtende tilbud på levering af grovfoder.

Hvad er wrap, hø og halm?

Wrap, hø og halm er alt sammen eksempler på grovfoder. Foruden disse tre typer kan vi også levere krydsningen wraphø, som mange i dag bruger som foder til heste. Hvilken type grovfoder du skal vælge, afhænger helt og holdent af din dyrebesætning. Er du i tvivl, guider vi dig hellere end gerne.

Hø er tørret græs, der efter tørringen er blevet bundet i baller. Hø er meget næringsrigt og har et højt tørstofniveau, hvorfor det er ideelt som grovfoder til for eksempel heste.

Ligesom det er tilfældet med hø, er det også græs, der bliver lavet om til wrap. I dette tilfælde bliver græsset pakket ind i plastik allerede inden, det er helt tørt. Når græsset bliver pakket ind i plastik, opstår der et fugtigt og iltfattigt miljø, hvilket fremmer væksten af mælkesyrebakterier i græsset. Du får altså her en surere form for grovfoder, hvilket kan være ekstragodt for dyrenes maver.

Wraphø er så at sige en kombination af wrap og hø. Her har græsset et højt nok tørstofniveau til, at man kan klassificere det som hø, men det er blevet pakket i plastik ligesom det er tilfældet med wrap. Du får altså en krydsning, der byder på gode egenskaber fra begge de to typer af grovfoder.

Både wrap, hø og wraphø er rige på næringsstoffer og holder effektivt for eksempel hestens mave i gang. Halm er mindre næringsrigt, men kan fortsat bruges som grovfoder til blandt andet heste, så længe det bliver kombineret med andre kilder til næring. Halm består som regel af den modne stængel fra diverse former for korn, men kan også bestå af stænglen fra mange andre planter. Ud over at du kan bruge halm som grovfoder, fungerer det også glimrende som strøelse.

Viden og erfaring sikrer grovfoder, der aldrig skuffer

Hos Egeholm sætter vi en dyd i altid kun at levere grovfoder af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med produktionen af wrap, hø og halm, og faktisk har vi produceret wraphø i over 20 år. På denne tid har vi oparbejdet en solid viden omkring produktionen af wraphø, og du kan derfor også være helt sikker på, du får et kvalitetsprodukt, når du handler med os.

Hos Egeholm beskæftiger vi en kompetent medarbejderstab, som er passioneret omkring produktionen af grovfoder. Alle er veluddannede og erfarne, hvilket netop er grunden til, at vi altid kan levere halmballer, wraphø og hø i høj kvalitet. Ydermere har vi vores egen nyere, store maskinpark, hvilket naturligvis også er med til at muliggøre produktionen af hestewrap, hø og halm i bedste kvalitet.

Køb wrap, hø og halm i høj kvalitet – året rundt

Hos Egeholm kan vi levere wrap, hø og halm til heste og andre husdyr hele året rundt. Uanset sæsonen kan du altså få adgang til kvalitetsfoder hos os.

Da vi sætter en dyd i altid kun at levere grovfoder i højeste kvalitet, kan du være ganske sikker på, at vores marker til enhver tid er velplejede. De er naturligvis garanteret fri for giftige planter, således du helt roligt kan fodre dine husdyr med eksempelvis wraphø produceret af os.

Dit dyreholds behov kan ændre sig af mange forskellige grunde – for eksempel i takt med, at sæsonerne skifter. Vi sørger naturligvis altid for at tilpasse leveringen til dit dyrehold og dets behov. Ændres behovene, justerer vi således blot i vores aftale. På den måde er du sikker på, at dine husdyr altid får lige nøjagtig den næring, de har brug for.

Wrap sælges i minibigballer og leveres på adressen

Vores grovfoder kommer som minibigballer, hvilket gør foderet nemt at transportere. Når du køber for eksempel wrap til hestene hos os, leverer vi gerne foderet på din adresse, så du er fri for selv at skulle bekymre dig om transporten.

Ønsker du selv at afhente dine wrapballer, høballer eller halmballer hos os, er du naturligvis også velkommen til at gøre dét. Gør os blot opmærksomme på, at du ønsker selvafhentning, når du bestiller dine minibigballer hos os. Vi har hjemme i Stenløse på Sjælland.

Kontakt os for priser på halm, hø og wraphø

Er du interesseret i wrap, hø eller halm til heste eller andre husdyr? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det gælder naturligvis uanset, om du i forvejen ved, lige nøjagtig hvilke former for grovfoder, du er interesseret i, eller om du har brug for råd og vejledning. Vi guider dig hellere end gerne, så du kan finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning – din bestand taget i betragtning.

Vi kan levere billig halm, hø og wraphø i høj kvalitet uanset størrelsen på din bestand. Vi kan løbende justere leveringen, så den hele tiden matcher din bestands behov, og vi leverer hø-, halm- og wrapballer i samme høje kvalitet hele året rundt.

Lyder det interessant? Så kontakt os for at høre mere om dine muligheder. Det kan du gøre på nummeret 22 41 58 86 eller på e-mailadressen tony@egeholm.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen med dine informationer
og vi vil kontakte dig snarest muligt.