Forpagtning af jord

Overvejer du at bortforpagte din jord? Så lad os tage en snak om mulighederne for at indgå en forpagtningsaftale. Hos Egeholm søger vi landbrugsjord til forpagtning i hele området omkring Hillerød, Frederikssund og Roskilde, og vi forpagter gerne både små og store arealer.

At bortforpagte din jord kan af flere grunde være en rigtig god løsning fremfor endegyldigt at sælge jorden. Du kan læse mere om forpagtning og bortforpagtning af jord her på siden, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om os som forpagter, eller hvis du har arealer, du er klar til at bortforpagte.

Hvorfor bortforpagte sin jord?

I tilfælde, hvor du ikke selv har tid, lyst eller ressourcer til at passe dine jordarealer, kan det give mening at bortforpagte dem i stedet. På den måde ejer du fortsat jorden, men du overlader driften til en forpagter, som eksempelvis kunne være os.

Det kan være en økonomisk fordel for dig fortsat at eje jorden fremfor endegyldigt at sælge den. På den måde tjener du et fast beløb på dine jordarealer hvert eneste år fremfor at modtage en enkeltydelse ved salg, hvorved du kan miste en god mulighed for at forrente din egenkapital.

Foruden det økonomiske aspekt i at bortforpagte sine jordarealer, har denne løsning også den fordel, at du på et senere tidspunkt kan have mulighed for (igen) selv at overtage driften af din jord. Afhængigt af, hvordan forpagtningsaftalen helt konkret ser ud, kan du altså selv klare driften, når du for eksempel får mere tid eller flere ressourcer at gøre godt med.

Hvordan ser en forpagtningskontrakt med Egeholm ud?

Hvis du vælger os som forpagter af din agerjord, skal der naturligvis udarbejdes en forpagtningskontrakt. Af denne skal alle forhold vedrørende forpagtningsaftalen fremgå – herunder blandt andet hvor meget forpagtningsafgiften skal lyde på.

En forpagtningskontrakt kan udformes på mange forskellige måder afhængigt af den konkrete situation, og hvad der giver mening for både dig som bortforpagter og for os som forpagter af agerjorden. Det er altså ikke muligt at svare på, hvordan en forpagtningsaftale med os ser ud, for den vil altid blive skræddersyet til den specifikke situation.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan en forpagtningsaftale kunne se ud, skal du imidlertid blot kontakte os. Vi tager gerne en snak om mulige løsninger. For eksempel kan det være, du kun ønsker at bortforpagte din jord i en begrænset tidsperiode eller har særlige krav til, hvad der må dyrkes på din agerjord. Alt dette kan fremgå af en forpagtningskontrakt, således begge parter bliver glade og tilfredse med aftalen.

Bortforpagtning af landbrugsjord på Sjælland

Egeholm har hjemme i Stenløse på Sjælland, og vi er interesserede i at forpagte både små og store arealer i områderne mellem Hillerød, Frederikssund og Roskilde. Har du jord i dette geografiske område, du ønsker at bortforpagte, er du altså landet det rette sted.

Vi er en erfaren og kompetent landbrugsvirksomhed med egen omfattende maskinpark. Vores mange års erfaring med landbrug gør, at vi uden tvivl også kan forpagte din agerjord på hensigtsmæssig vis. Du kan altså være ganske sikker på, at vi tilbageleverer din agerjord i (mindst) lige så god stand, som vi overtog den i, hvis du vælger at bortforpagte til os.

Hos Egeholm producerer vi blandt andet grovfoder i form af hø, halm og wrap. Bortforpagter du til os, vil du altså med stor sandsynlighed se minibigballer på dine marker, når vi producerer foder til for eksempel heste.

Kontakt os for at høre mere om forpagtning af jord

Som vi også har nævnt, kan en forpagtningsaftale se ud på mange forskellige måder. Den tilpasses ud fra, hvad der giver mening de to parter imellem.

Uanset hvordan forpagtningskontrakten skal se ud, sørger vi naturligvis altid for, at der er fuldkommen styr på alt det juridiske, når du vælger at bortforpagte din jord til os. Der skal ikke herske nogen tvivl om rettigheder, forpagtningsafgift og deslige, og derfor er det vigtigt for os, at forpagtningsaftalen spiller.

Netop fordi en forpagtningsaftale skræddersys til parterne og den specifikke situation, bør du kontakte os, hvis du er interesseret i bortforpagtning af jord i de områder, hvor vi opererer. Når vi ved lidt mere om dine arealer, og hvilke ønsker du har til forpagtningsaftalen, kan vi gå i gang med at finde frem til en god løsning – i fællesskab.

Vi er interesserede i agerjord i ethvert omfang, så uanset hvilke arealer du har at gøre godt med, vil vi gerne fungere som forpagter. På den måde er du fortsat jordens retmæssige ejer, imens vi som forpagter varetager driften af landbrugsjorden for dig. Det er en win-win-situation.

Er du interesseret i bortforpagtning af landbrugsjord, kan du kontakte os på telefonnummeret 22 41 58 86 eller sende en mail til tony@egeholm.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen med dine informationer
og vi vil kontakte dig snarest muligt.