Egeholm Landbrug og Maskinstation

Egeholm Landbrug og Maskinstation er en moderne og dynamisk landbrugsvirksomhed i Stenløse, som blandt meget andet producerer grovfoder til heste og andre husdyr. Søger du wrap, hø og halm i høj kvalitet, er du altså landet det rette sted.

Har du brug for hjælp til driften af din landbrugsjord eller til vintervedligeholdelsen, er vi ligeledes de rette at gå til. Det samme gælder i mange andre tilfælde, hvor du har brug for større maskineri til udførelsen af en opgave. Vi har en omfattende maskinpark og kan derfor være behjælpelige i alverdens forskellige situationer.

Her kan du læse mere om Egeholm Landbrug og Maskinstation og vores services. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for vores ekspertise.

En moderne landbrugsvirksomhed på Sjælland

Egeholm Landbrug og Maskinstation har hjemme i Stenløse på Sjælland. Vi opererer i hele området mellem Frederikssund, Hillerød og Roskilde, hvor vi for eksempel gerne forpagter landbrugsjord. Ved at overlade forpagtningen af din agerjord til os hos Egeholm, har du fortsat det retmæssige ejerskab over arealerne, imens vi varetager driften.

Selvom du måske ikke er interesseret i at bortforpagte din jord, kan du naturligvis fortsat få glæde af vores services som jordejer. Som maskinstation har vi alt inden for maskineri, og vi kan derfor også være behjælpelige, hvad end der skal sås, høstes eller sprøjtes. Vi har mange års erfaring med markarbejde, og du kan derfor også helt roligt lægge din jord i vores kompetente hænder.

Vores maskineri kan naturligvis benyttes i forbindelse med markarbejde, men faktisk har vi også hjulpet tilfredse kunder i mange andre sammenhænge. For eksempel har vi tidligere hjulpet med at etablere stisystemer og med hegnsklipning. Du må derfor endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du står over for den ene eller anden opgave, som kræver brug af større maskiner. I fællesskab finder vi frem til en god løsning.

Vintervedligeholdelse på dine præmisser

Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation har vi alle de nødvendige remedier til at kunne klare en effektiv vintervedligeholdelse. Med mere end 20 års erfaring med vintervedligehold, effektive maskiner og dygtige folk sørger vi for, at det er sikkert at færdes, når dagen går i gang.

Vi tilbyder vintervedligeholdelsesaftaler til både boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder. Det kan klares enten til en fast pris for hele vinterperioden, eller der kan afregnes fra gang til gang, som det passer dig eller jer bedst.

Generelt er vi meget fleksible i vores arbejde, og vi har altid dig og dine behov, krav og ønsker for øje. Vi klarer alverdens forskellige opgaver for alverdens forskellige kunder, og derfor bliver løsningen naturligvis også altid skræddersyet. Der er sjældent to opgaver, der er ens, og har du nogle særlige ønsker, må du derfor endelig heller ikke holde dig tilbage.

Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation sørger vi kort sagt altid for, at vores arbejde bliver udført på dine præmisser.

Landbrugsarbejde til priser, der er til at forstå

Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation ønsker vi altid at levere et solidt resultat. Vi tilgår enhver opgave med udbredt professionalisme og sætter en dyd i altid at tilbyde vores kunder enormt høj kvalitet i vores arbejde. Samtidig vil vi gerne kunne tilbyde vores services samt wrap, hø og halm til fornuftige priser.

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel samarbejdspartner, du ganske roligt kan overlade dine arbejdsopgaver til, er du altså landet det rette sted. Samtidig får du hos os udført dit landbrugsarbejde til priser, der er til at forstå.

Uanset din opgaves karakter og omfang, kommer vi hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på den. Kontakt os blot, så vi kan høre lidt mere om, hvad du har brug for vores fagekspertise til. Når vi ved, hvad din opgave består i, er det langt nemmere for os at komme med et tilbud på udførelsen.

En landbrugsvirksomhed med socialt ansvar

Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation beskæftiger vi udelukkende veluddannede, kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver. Det er din garanti for, at din arbejdsopgave ikke blot bliver klaret tilfredsstillende, men bedre endnu. Vores fornemste opgave er at gøre dig som kunde glad og tilfreds, og derfor går vi også gerne langt for at levere et kvalitetsresultat, der lever op til både dine og vores egne høje forventninger.

Vi er imidlertid ikke blot en kvalitetsbevidst virksomhed, men også en virksomhed, der tager et socialt ansvar. Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation uddanner vi således nye landmænd, som er ved at træde ind i denne fagre verden, vi allerede er en del af.

Netop fordi vi fungerer som uddannelsessted, er Tony, som er ejer af Egeholm Landbrug og Maskinstation, deltagende i al daglig drift. På den måde er vi sikre på, at vi altid opretholder den høje kvalitet, vi er kendte for.

Kontakt os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud

Hos Egeholm Landbrug og Maskinstation kan vi være behjælpelige med alverdens forskellige arbejdsopgaver inden for blandt andet landbrug og vintervedligeholdelse. Vi har mange års erfaring, og vi sætter en dyd i altid at levere arbejde i absolut højeste kvalitet.

Som nævnt kan vi blandt andet fungere som forpagter eller hjælpe med dele af driften af din jord. Derudover tilbyder vi containerudlejning og containertømning til dig, der har husdyr. Vi producerer ligeledes grovfoder i form af wrap, hø og halm i høj kvalitet, og sidst, men ikke mindst, står vi altså gerne for at rydde sne og salte.

Er du interesseret i en eller flere af vores services? Så giv os et kald på 22 41 58 86, eller send en mail til tony@egeholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen med dine informationer
og vi vil kontakte dig snarest muligt.