Saltning & snerydning

Søger du nogle til at klare vintervedligeholdelsen for dig? Så er vi et godt bud. Med en omfattende, moderne maskinpark har vi alt, hvad der skal til for at klare snerydning og saltning af arealer i enhver størrelse.

Vi varetager opgaver for både private og erhvervsdrivende. Herudover kan vi klare vintervedligeholdelsen på offentlige områder samt for boligforeninger og grundejerforeninger. Kort sagt kan vi være behjælpelige med enhver form for vintervedligeholdelse, hvad end du søger som privatperson eller på vegne af et større foretagende. Kontakt os blot, hvis du er interesseret i at høre mere om vores services eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.

Effektiv snerydning gør, at alle kan færdes sikkert, når dagen går i gang

Sne kan være et utroligt forstyrrende element i dagligdagen. Derfor kan det være særdeles fornuftigt at indgå en aftale om vintervedligeholdelse, så det altid er sikkert at færdes ude, når dagen begynder – uanset vejrforholdene.

Vi udfører snerydningen og saltningen om natten og i de helt tidlige morgentimer. Det betyder, at der om morgenen er ryddet og saltet, så alle ganske roligt kan bevæge sig ud og for eksempel tage på arbejde eller i skole uden at skulle bekymre sig om sne og glatte underlag.

Kommer der større snefald, kan vi sørge for at samle sneen sammen og køre den væk, så den ikke kommer til at være til gene. Vi sikrer altså kort og godt, at dagligdagen kan fortsætte som normalt i løbet af hele vinterperioden.

Snerydning for private og grundejerforeninger

Der findes et væld af forskellige regler for snerydningen, og de kan ærligt talt være en smule svære at finde rundt i. Grundlæggende gælder det, at du som ejer af en ejendom er forpligtet til at sørge for snerydning og saltning eller grusning på alle fælles færdselsarealer, som fører til din ejendom. Det vil sige, at du skal glatførebekæmpe på fortovet, indkørslen, havegangen og trappen, hvis der er en sådan. Er der tale om en ejendom, der ejes af en virksomhed, er det virksomhedens ansvar at glatførebekæmpe omkring ejendommen.  

Bor du til leje? Så har du som udgangspunkt ikke pligt til at klare hverken snerydning eller saltning. Dog skal du være opmærksom på, at det af din lejekontrakt kan fremgå, at du alligevel har denne vedligeholdelsespligt.

Har du vedligeholdelsespligten, skal du sørge for, at sneen bliver ryddet, og at der bliver saltet eller gruset hurtigst muligt, efter der er faldet sne. Dét kan af flere årsager være udfordrende for dig, og derfor kan det være fornuftigt at få os til at klare vintervedligeholdelsen i stedet. Så er du sikker på, du aldrig kommer i problemer, fordi der ikke er ryddet sne foran en ejendom, du ejer.

Vi tilbyder snerydning for dig som privatperson, men vi kan også være behjælpelige, hvis du søger vintervedligeholdelse på vegne af en grundejerforening.

Snerydning og saltning af veje og andre offentlige områder

Offentlige områder skal naturligvis være sikre at færdes på, selvom der er faldet sne. Derfor tilbyder vi også vintervedligehold til for eksempel institutioner, som har brug for hjælp til snerydningen og saltningen. Vi kan ligeledes tilbyde snerydning og saltning af veje, fortove og offentlige pladser.

Er du interesseret i at indgå en aftale om for eksempel saltning af veje og offentlige områder, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde frem til en god løsning.

Vores maskinpark omfatter traktorer i mange forskellige størrelser, og herudover har vi flere forskellige typer skrabeblade til snerydningen at gøre godt med. Er der brug for saltning af større pladser, har vi liftophængte saltspredere, der kan klare opgaven. Til stisystemer har vi efterløbere, der nemt gør stierne sikre at færdes på igen.

Med alt inden for maskineri kan vi altså klare enhver opgave omhandlende snerydning og saltning – uanset omfanget.

Snerydning for erhvervskunder klares i en fart

Som virksomhedsdrivende er det alfa og omega for dig, at der er farbart omkring dine erhvervslokaler, så medarbejdere og eventuelle kunder nemt og sikkert kan komme til og fra lokalerne. Derfor tilbyder vi naturligvis også vintervedligehold til erhvervsdrivende.

Vi sørger altid for at klare snerydningen og saltningen om natten og tidligt om morgenen, så der er ryddet og pænt, når personale, kunder og samarbejdspartnere ankommer. Vi sætter en dyd i at gøre et godt og gennemført stykke arbejde, så du stolt kan byde enhver velkommen indenfor i dine erhvervslokaler.

Man kan ikke komme uden om, at førstehåndsindtrykket spiller en stor rolle i også forretningssammenhænge, og derfor forstår vi også godt, at det er vigtigt for dig, at der er saltet og ryddet, når folk ankommer til dine erhvervslokaler. Det sørger vi naturligvis for, at der er.

Kontakt os for at høre mere eller for at få saltnings- og snerydningspriser

Vil du gerne blive endnu klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med vintervedligeholdelsen? Så kontakt os allerede i dag. Vi tager hellere end gerne en snak med dig om dine konkrete arbejdsopgaver, hvorefter vi i fællesskab kan blive enige om, hvordan vi løser opgaven på bedst mulig vis.

Efter at have hørt lidt mere om dine behov, krav og ønsker er vi desuden i stand til at komme med et uforpligtende tilbud på vintervedligeholdelsen. Det er ikke muligt at komme med listepriser på snerydningen eller saltningen, men vi giver gerne et tilbud på din specifikke opgave, når vi ved lidt mere om den.

Vi indgår som regel aftaler for hele vintersæsonen, hvorved du ikke behøver bekymre dig om hverken snerydning eller saltning i hele vinterperioden. Foretrækker du en anden løsning, finder vi naturligvis også ud af dét, så kontakt os blot for at høre mere.

Du kan fange os på telefonnummeret 22 41 58 86 eller på mailen tony@egeholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen med dine informationer
og vi vil kontakte dig snarest muligt.