Maskinstation

Har du brug for hjælp til at passe markerne? Så er du landet det rette sted. Som maskinstation kan vi hos Egeholm nemlig være behjælpelige med alverdens former for landbrugsarbejde. Vores store maskinpark indeholder alskens maskineri til markarbejdet, og om det er såningen, høstningen, sprøjtningen eller noget helt fjerde, du har brug for hjælp til, er vi således de rette til at klare opgaven.

Vi tilbyder faste pasningsaftaler, hvis du er interesseret i dét, men kan også udføre enkeltstående opgaver. Desuden kan vores maskineri naturligvis også være belejligt at gøre brug af i mange andre sammenhænge end blot i forbindelse med markarbejdet. Kontakt os derfor blot, hvis du søger en kompetent og pålidelig maskinstation med alt inden for maskineri. Vi har allerede hjulpet utallige glade kunder, og vi kan uden tvivl også hjælpe dig med dit projekt.

Din professionelle maskinstation på Sjælland

Egeholm Maskinstation har hjemme i Stenløse på Sjælland, og vi arbejder i en radius af ti kilometer herfra. Vores maskinpark byder på alt inden for maskineri til landbruget. Vi har mange års erfaring med netop landbrug, og hvad end du har brug for hjælp til, er vi derfor også de rette at gå til.

Vi går til enhver opgave med udbredt professionalisme, og hvad end der er tale om en fast pasningsaftale eller en engangsopgave, kan du forvente et gennemført resultat, når du overlader opgaven til os.

Vi sætter en dyd i at levere et godt stykke arbejde, og samtidig er det meget vigtigt for os, at du føler, du kan stole på os. Der er mange maskinstationer at vælge imellem, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvis hænder du lægger for eksempel dit markarbejde i. Vi er en professionel og pålidelig maskinstation med mange års erfaring, og du kan derfor også være ganske sikker på, at vi kan levere et sublimt resultat.

Som maskinstation kan vi blandt andet klare opgaver som disse:

  • Såning
  • Gødning
  • Sprøjtning
  • Pløjning
  • Harvning
  • Slåning
  • Pakning/wrapning
  • Presning
  • Møgspredning
  •  

Få en fast pasningsaftale med Egeholm Maskinstation

Siden 2002 har vi hos Egeholm Maskinstation tilbudt faste pasningsaftaler. Det er oplagt for dig, der ikke selv har tiden til at passe din matrikel, eller for dig, der ikke har den nødvendige maskinpark til at kunne klare alt markarbejdet selv.

En pasningsaftale bliver altid skræddersyet ud fra dine ønsker, behov og krav. Vi kan naturligvis varetage pasningen af dine marker fra ende til anden, ligesom vi gerne forpagter jord. Vi kan imidlertid også indgå en pasningsaftale, hvor vi blot står for en del af markarbejdet, hvis dét passer dig bedre. Det kunne eksempelvis være relevant, hvis ikke du kan nå alt markarbejdet selv, eller hvis du ikke har de nødvendige maskiner til selv at udføre alle opgaver.

Er du interesseret i en pasningsaftale, skal du blot kontakte os – så tager vi en snak om, hvad der giver mening for dig, og hvordan vi bedst muligt sammensætter aftalen. 

Mange års erfaring sikrer et stabilt stykke arbejde

Hos Egeholm Maskinstation har vi mange års erfaring, og derfor kan du også helt roligt overlade din arbejdsopgave til os. Vi sætter en dyd i altid at levere et godt og gennemført resultat, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Alle hos Egeholm Maskinstation er veluddannede og fuldt ud kompetente til for eksempel at være behjælpelige med markarbejdet.

Når du vælger os som maskinstation, kan du altså være helt sikker på, at resultatet bliver lige akkurat, som du gerne vil have det. Vores gennemgribende kendskab til landbrugsarbejde gør, at du ganske roligt kan lægge enhver arbejdsopgave i vores sagkyndige hænder. Om vi indgår en fast aftale, eller du blot har brug for vores ekspertise i forbindelse med en enkelt opgave, kan du altid forvente høj kvalitet på vores arbejde.  

Maskiner til markarbejde og meget andet

Som maskinstation er vi naturligvis i besiddelse af alverdens maskiner til markarbejdet. De kan imidlertid også være gavnlige i mange andre sammenhænge. Derfor må du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du står over for en arbejdsopgave, du tror, vi kan hjælpe med, for du har med største sandsynlighed ret.

Vi har tidligere været behjælpelige med blandt andet hegnsklipning. Derudover har vi hjulpet med at etablerer stisystemer, ligesom vi tilbyder at hjælpe med snerydningen og saltningen for både private og erhvervsdrivende. Vores omfattende maskinpark byder altså på maskineri til udførelsen af mange forskelligartede arbejdsopgaver, så hvad end du har brug for hjælp til, kan vi med største sandsynlighed klare ærterne for dig.

Kontakt os for at høre om vores maskinstationstakster

Det er desværre ikke muligt for os at komme med en fast liste med maskinstationspriser. Prisen afhænger ganske enkelt af en lang række forskellige faktorer, hvorfor vi er nødsaget til at forholde os til den specifikke situation, førend vi kan komme med en konkret pris.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på markarbejde eller en anden opgave, vi kan løse for dig, skal du imidlertid blot kontakte os. Efter at have hørt lidt mere om din opgave, kommer vi hellere end gerne med et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på 22 41 58 86 eller sende en mail til tony@egeholm.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen med dine informationer
og vi vil kontakte dig snarest muligt.